Giriş Kayıt
Joni Smith

Joni Smith (39)


Sanat Bölümü, Kameraman

Joni Smith, 03 Ekim 1979 Güney Pasadena, California, ABD doğumlu sanat bölümü, kameraman.

Tetikçi (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ekim 1979
Doğum Yeri: Güney Pasadena, California, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aptallar Çetesi
2016 37 Aksiyon Çeşitli 5.8 44,587
2016 37 Aksiyon Çeşitli 5.7 37,425

Kötü Komşular 2
2016 37 Komedi Çeşitli 5.7 101,433

Cloverfield Yolu No:10
2016 37 Dram Çeşitli 7.2 257,813

Tatil Zamanı
2015 36 Macera Çeşitli 6.1 86,820

Kağıttan Kentler
2015 36 Dram Çeşitli 6.3 87,034
2015 36 Korku Çeşitli 5.0 15,385

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 35 Aksiyon Çeşitli 6.0 163,777

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 35 Aksiyon Çeşitli 6.5 125,198

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 35 Komedi Çeşitli 6.0 47,866

Suç Çetesi
2013 34 Aksiyon Çeşitli 6.7 194,649

Eski Dostlar
2012 33 Komedi Çeşitli 6.5 50,361

Kayıp
2012 33 Dram Çeşitli 5.9 39,263

Güneşin Karanlığında
2011 32 Suç Çeşitli 7.3 195,236
2010 31 Suç Sanat Bölümü 8.2 92

Oyuncu
2009 30 Aksiyon Çeşitli 5.8 124,317

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 30 Komedi Çeşitli 6.5 188,808

Öldür.com
2008 29 Suç Çeşitli 6.2 45,090

Çılgınlar Gecesi
2008 29 Komedi Sanat Bölümü 3.9 1,559

Sevgi Ziyafeti
2007 28 Komedi Çeşitli 6.7 15,358

Bakire ve Hamile
2006 27 Dram Çeşitli 7.1 3,905

Ölü Kız
2006 27 Dram Çeşitli 6.7 13,807

Tetikçi
2006 27 Aksiyon Çeşitli 7.0 220,723
2006 27 Dram Çeşitli 6.8 256
2006 27 Müzik Çeşitli 6.7 1,040
2005 26 Dram Kameraman 7.2 115
2005 26 Korku Sanat Bölümü 2.2 3,200
2005 26 Müzik Çeşitli 6.1 1,078
2004 25 Korku Sanat Bölümü 4.6 1,892
2004 25 Müzik Çeşitli 6.4 1,163
2003 24 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 892
2003 24 Çeşitli 6.3 932
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019