Giriş Kayıt
Bradley Sawatzky

Bradley Sawatzky (44)


Oyuncu, Casting

Bradley Sawatzky, 24 Şubat 1974 Winnipeg, Kanada doğumlu oyuncu, casting.

(2017) Radius (2017), (2016) Channel Zero (2016), (2006) Salgın (2006), (2015) The Exorcism of Molly Hartley (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Şubat 1974
Doğum Yeri: Winnipeg, Kanada
Diğer Bir İsmi: Bradley Sawatzki
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sibirya
2018 44 Suç Oyuncu 4.3 6,504
2017 43 Korku Oyuncu 5.3 916
2017 43 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 8,638
2016 Dram Oyuncu 7.2 6,623
2016 42 Korku Çeşitli 4.8 2,142
2015 Komedi Oyuncu 3.9 318
2015 41 Korku Oyuncu
Casting
4.6 3,532
2014 40 Suç Oyuncu
Casting
5.3 312
2014 Suç Oyuncu 6.9 612
2009 35 Dram Oyuncu 5.9 38

Amrika
2009 35 Dram Oyuncu 7.1 3,272
2008 Komedi Oyuncu 6.8 481

Salgın
2006 32 Korku Oyuncu 4.5 3,924
2005 Aksiyon Oyuncu 4.8 2,494

Ölümcül Oyun (I)
2002 28 Suç Oyuncu 7.2 36,389
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018