Giriş Kayıt
Iván Sarosácz

Iván Sarosácz


Görsel Efekt, Özel Efekt

Iván Sarosácz, görsel efekt, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 422,185

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 347,042
2002 Dram Görsel Efekt 4.7 756
2001 Komedi Görsel Efekt 7.8 5,664
2001 Dram Özel Efekt 7.4 497
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019