Giriş Kayıt
Marlene Raiche

Marlene Raiche


Görsel Efekt

Marlene Raiche, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Görsel Efekt 7.1 30,462
2016 Macera Görsel Efekt 5.5 11,338

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 295,244
2005 Belgesel Görsel Efekt 7.3 1,372

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 42,490
2003 Belgesel Görsel Efekt 7.7 408
2003 Belgesel Görsel Efekt 7.5 898
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (433,680) American Gods (3,398) Into the Badlands (2,746) The Flash (1,725) Supernatural (1,649) Vikings (1,456) Arrow (1,382) This Is Us (1,296) The Blacklist (1,177) Criminal Minds (1,091)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019