Giriş Kayıt
Cecile Peltier

Cecile Peltier


Görsel Efekt

Cecile Peltier, görsel efekt.

(2010) 1942 Yazı (2010), (2011) Tehlikeli Miras 2 (2011), (2002) Katiller Yuvası (2002), (2004) Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mogli: Orman Çocuğu
2018 Macera Görsel Efekt 6.5 43,363

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Görsel Efekt 7.9 45,027

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 464,120

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 497,230

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 212,797
2015 Macera Görsel Efekt 5.8 55,488

Marslı
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 671,652
2015 Macera Görsel Efekt 7.1 179,994

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Görsel Efekt 4.9 51,246

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 644,872

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 165,444

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 163,670
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 204,782

Derinin Altında
2013 Dram Görsel Efekt 6.3 112,152

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Görsel Efekt 7.3 273,992

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 549,200

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 679,367

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 227,375

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 238,040

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 685,246

Tehlikeli Miras 2
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 7,045

1942 Yazı
2010 Dram Görsel Efekt 7.0 7,640

Red Kit
2009 Macera Görsel Efekt 4.8 3,553

Micmacs
2009 Komedi Görsel Efekt 7.2 27,408

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 141,394

Devlet Sırrı
2008 Gerilim Görsel Efekt 6.4 3,128

Taşıyıcı 3
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 146,451
2008 Gizem Görsel Efekt 5.5 801

Asteriks Olimpiyat Oyunları'nda
2008 Macera Görsel Efekt 5.1 24,792
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 153,478

Gün de Doğar
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 1,580

Taksi 4
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,498

Düşüş
2006 Macera Görsel Efekt 7.9 101,302

Taş Meclisi
2006 Macera Görsel Efekt 4.8 2,138
2006 Komedi Görsel Efekt 4.4 425

Orkestra Koltukları
2006 Komedi Görsel Efekt 6.8 3,879
2005 Dram Görsel Efekt 5.6 336

Kadın Tuzağı
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.0 19,693

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Görsel Efekt 7.7 67,995

Büyük İskender
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 153,890
2004 Komedi Görsel Efekt 4.5 234

Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar
2004 Komedi Görsel Efekt 6.5 4,508

Katiller Yuvası
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 5,088
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019