Giriş Kayıt
Ivor Pedersen

Ivor Pedersen


Kameraman

Ivor Pedersen, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Kameraman 4.7 247,275

Hep Seni Düşünüyorum
2009 Komedi Kameraman 5.3 31,742

Ölümden Daha Soğuk
2007 Dram Kameraman 5.9 20,577

Özel Birlik
2006 Aksiyon Kameraman 5.3 5,348
2002 Gerilim Kameraman 4.5 184

Son Durak
2000 Korku Kameraman 6.7 209,780

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Kameraman 8.4 77,193
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (438,712) American Gods (3,265) Gotham (2,075) Into the Badlands (2,054) Supernatural (2,040) The Big Bang Theory (1,928) Vikings (1,700) This Is Us (1,118) The Blacklist (1,102) Arrow (1,073)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019