Giriş Kayıt
Frank Olic

Frank Olic


Kameraman

Frank Olic, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Kameraman 8.0 45,336
2009 Aile Kameraman 5.7 2,119
2008 Dram Kameraman 6.6 2,134

Deniz Canavarı
2008 Korku Kameraman 4.3 1,168

Willard'ın Fareleri
2003 Dram Kameraman 6.2 16,630

Karlar Kraliçesi
2002 Aile Kameraman 6.8 2,806
2002 Gerilim Kameraman 4.5 184
2001 Komedi Kameraman 3.9 368
1994 Macera Kameraman 3.2 9,578
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,479) Supernatural (3,652) Star Trek: Discovery (2,704) The Big Bang Theory (2,042) The Flash (1,751) Vikings (1,293) This Is Us (1,185) Into the Badlands (1,019) Arrow (928) American Gods (897)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019