Giriş Kayıt
Anske Lipinski

Anske Lipinski


Kostümcü

Anske Lipinski, kostümcü.

Tehlikeli Oyun (2008), Elveda İlk Aşk (2011), Männerherzen... und die ganz ganz große Liebe (2011), Praia do Futuro (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşkı Bulunca
2014 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 1,394
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.0 2,262
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 2,329

Elveda İlk Aşk
2011 Dram Kostüm Bölümü 6.6 4,222
2010 Dram Kostüm Bölümü 6.3 1,129

Son Günler
2008 Kostüm Bölümü 6.6 210

Tehlikeli Oyun
2008 Dram Kostüm Bölümü 7.6 92,485
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,764) Supernatural (4,596) The Big Bang Theory (3,410) The Flash (2,596) Better Call Saul (1,991) A Discovery of Witches (1,939) Shameless (1,768) Titans (1,680) La Casa de Papel (1,193) Manifest (1,126)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018