Giriş Kayıt
Anske Lipinski

Anske Lipinski


Kostümcü

Anske Lipinski, kostümcü.

Tehlikeli Oyun (2008), Elveda İlk Aşk (2011), Männerherzen... und die ganz ganz große Liebe (2011), Praia do Futuro (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşkı Bulunca
2014 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 1,408
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.1 2,280
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 2,356

Elveda İlk Aşk
2011 Dram Kostüm Bölümü 6.6 4,256
2010 Dram Kostüm Bölümü 6.3 1,138

Son Günler
2008 Kostüm Bölümü 6.6 211

Tehlikeli Oyun
2008 Dram Kostüm Bölümü 7.6 93,010
Dizi Altyazıları
Arrow (3,500) Vikings (3,055) The Flash (2,743) Doctor Who (1,651) Outlander (1,425) Supergirl (1,274) Supernatural (1,105) La Casa de Papel (1,075) Titans (956) Friends (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018