Giriş Kayıt
Derek Krout

Derek Krout


Makyaj, Özel Efekt, Sanat Bölümü

Derek Krout, makyaj, Özel efekt, sanat bölümü.

(2005) Günah Şehri (2005), (2013) Buraya Kadar (2013), (2007) Öldüren Sis (2007), (2010) Tanrının Kitabı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Özel Efekt 6.2 6,274
2014 Korku Özel Efekt 5.4 119,987

Yunus Masalı 2
2014 Dram Özel Efekt 6.4 7,490

Buraya Kadar
2013 Komedi Makyaj 6.6 358,177
2012 Biyografi Makyaj 6.8 67,976

Yedi Psikopat
2012 Komedi Makyaj 7.2 222,114

Gri Kurt
2011 Aksiyon Sanat Bölümü
Makyaj
6.8 227,708

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 216,617

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Makyaj 8.3 779,547
2010 Kısa Metraj Özel Efekt 7.3 153

Av
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.4 198,388

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Özel Efekt 8.3 86,308

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Makyaj 6.9 269,270

İntikam Peşinde
2010 Suç Makyaj 6.6 84,348

Deney
2009 Korku Makyaj 5.7 87,345

Kara Büyü
2009 Korku Özel Efekt 6.6 176,221

Karanlık Ülke
2009 Suç Özel Efekt 5.3 4,236

Suretler
2009 Aksiyon Makyaj 6.3 162,901

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Makyaj 7.0 260,298

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Makyaj 5.6 20,504

Doğmamış
2009 Dram Makyaj 4.8 46,640

Öldüren Sis
2007 Korku Makyaj 7.2 258,795

Aklından Bile Geçirme
2007 Fantastik Özel Efekt 6.1 2,716

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Makyaj 7.1 187,517

Otostopçu
2007 Aksiyon Makyaj 5.6 38,331

Dondurma
2007 Korku Özel Efekt 5.3 1,847

Ölüm Hakkı
2007 Korku Özel Efekt 6.4 1,792

Kürkler
2006 Korku Makyaj 6.5 2,902

Tepenin Gözleri
2006 Korku Makyaj 6.4 147,991

Yaşam Hakkı
2006 Korku Özel Efekt 5.6 2,925

V Kelimesi
2006 Korku Özel Efekt 5.1 1,806

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Makyaj 6.9 337,599
2005 Aksiyon Makyaj 7.9 268,814

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Makyaj 6.2 86,764

Günah Şehri
2005 Suç Makyaj 8.0 712,978

Korkunun Ustaları
2005 Korku Özel Efekt 7.6 10,532

Ölüm Yolu
2004 Korku Sanat Bölümü 5.2 8,527

Kurt Kızların Laneti
2004 Korku Özel Efekt 5.9 9,299

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Makyaj 6.2 9,093
2003 Kısa Metraj Özel Efekt 7.4 5,724
2003 Dram Çeşitli 6.5 959
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,227) Into the Badlands (2,691) The Flash (1,867) American Gods (1,772) Arrow (1,399) Vikings (1,299) This Is Us (1,051) Supernatural (1,023) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (805)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019