Giriş Kayıt
Bruno Jaunay

Bruno Jaunay


Sanat Bölümü, Kameraman

Bruno Jaunay, sanat bölümü, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.3 67,757

24 Saat
2003 Aksiyon Kameraman 5.3 3,868
2001 Macera Sanat Bölümü 6.6 652

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 Fantastik Sanat Bölümü 7.6 61,346

Sevginin Gücü
1994 Suç Sanat Bölümü 8.6 913,965
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,379) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,868) American Gods (1,774) Arrow (1,401) Vikings (1,300) This Is Us (1,052) Supernatural (1,027) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (813)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019