Giriş Kayıt
Afif Heukeshoven

Afif Heukeshoven


Görsel Efekt

Afif Heukeshoven, görsel efekt.

Muhteşem İkili (1998), (2001) Amelie (2001), (1999) Jeanne D'arc (1999), (2000) Taksi 2 (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 562,089

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 642,270

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 679,031

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 716,350

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 142,241
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 536,012

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,163,985

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 470,285

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 603,349

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 3,083

Ay
2009 Dram Görsel Efekt 7.9 310,127

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.6 414,331

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Görsel Efekt 3.8 20,597

Mürekkep Yürek
2008 Macera Görsel Efekt 6.1 68,579
2008 Dram Görsel Efekt 8.6 42,399

Noel Baba Fred
2007 Komedi Görsel Efekt 5.6 37,047

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 166,783

Ev
2007 Korku Görsel Efekt 5.6 288
2007 Kısa Metraj Görsel Efekt 5.7 392
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.1 6,335

Kadın Tuzağı
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.0 19,693

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 Macera Görsel Efekt 6.6 44,351

Müzedeki Hayalet
2001 Gizem Görsel Efekt 4.5 4,354
2001 Komedi Görsel Efekt 8.3 646,483

Taksi 2
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 47,336
2000 Komedi Görsel Efekt 6.1 928

Dokuzuncu Kapı
1999 Gizem Görsel Efekt 6.7 153,078

Jeanne D'arc
1999 Macera Görsel Efekt 6.4 60,958

Belki
1999 Dram Görsel Efekt 5.8 1,460

Muhteşem İkili
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 2,170
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (188,104) Supernatural (4,456) Star Trek: Discovery (3,116) The Big Bang Theory (2,584) American Gods (1,645) Vikings (1,575) This Is Us (1,335) The Flash (1,077) Gotham (887) Into the Badlands (887)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019