Giriş Kayıt
Dolly Hernandez

Dolly Hernandez


Makyaj

Dolly Hernandez, makyaj.

Burn Notice (2007), Graceland (2013), Bart Got a Room (2008), Pledge This! (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Makyaj 7.7 15,159

Şeytan Tohumu
2012 Korku Makyaj 5.9 53,381
2008 Komedi Makyaj 5.7 3,928
2007 Aksiyon Makyaj 8.0 64,332
2006 Komedi Makyaj 1.9 16,411
2006 Komedi Makyaj 5.2 310
2005 Macera Makyaj 3.5 298
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,227) Into the Badlands (2,691) The Flash (1,867) American Gods (1,772) Arrow (1,399) Vikings (1,299) This Is Us (1,051) Supernatural (1,023) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (805)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019