Giriş Kayıt
Dean Gula

Dean Gula


Görsel Efekt

Dean Gula, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Ağacı
2011 Dram Görsel Efekt 6.8 155,452
2010 Dram Görsel Efekt 7.0 164

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 432,320

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 65,432
2007 Belgesel Görsel Efekt 7.1 876

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 687,518

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 295,244
2005 Belgesel Görsel Efekt 7.3 1,372

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Görsel Efekt 3.3 101,147
2003 Belgesel Görsel Efekt 7.7 408
2003 Belgesel Görsel Efekt 7.5 898
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (426,466) American Gods (3,288) Into the Badlands (2,581) Supernatural (1,513) The Flash (1,313) Vikings (1,291) Arrow (1,204) This Is Us (1,157) The Blacklist (1,110) The Twilight Zone (893)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019