Giriş Kayıt
Brice Gomez

Brice Gomez


Kameraman

Brice Gomez, kameraman.

Marie-Jo et ses 2 amours (2002), Lila ve Düşleri (2004), (2003) Cesaretin var mı Aşka? (2003), (2002) Demonlover (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kimsesiz Çocuk
2018 Komedi Kameraman 6.8 207
2016 Biyografi Kameraman 5.4 75
2012 Aksiyon Kameraman 7.1 323

Lila ve Düşleri
2004 Suç Kameraman 7.0 4,416

Cesaretin var mı Aşka?
2003 Komedi Kameraman 7.7 63,318
2002 Suç Kameraman 4.5 675
2002 Gerilim Kameraman 5.9 4,247
2002 Dram Kameraman 6.6 737
2001 Macera Kameraman 6.6 652
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019