Giriş Kayıt
Allison Gardner

Allison Gardner


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi

Allison Gardner, görsel efekt, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 231,840

Yıldızlararası
2014 Macera Görsel Efekt 8.6 1,278,624

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 529,471
2013 Macera Yapım Yöneticisi 4.8 1,060

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 227,305

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.0 49,234
2009 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.1 125,166

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 16,878
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,899) Into the Badlands (2,772) The Flash (1,993) American Gods (1,846) Arrow (1,501) Vikings (1,374) Supernatural (1,269) This Is Us (1,148) Star Trek: Discovery (945) The Big Bang Theory (930)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019