Giriş Kayıt
Simon Fellows

Simon Fellows


Yönetmen, Görüntü Yönetmeni

Simon Fellows, yönetmen, görüntü yönetmeni.

Mezara Kadar (2007), 7 Saniye (2005), İsyan (2006), Steel Country (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gizem Yönetmen 6.2 4,664
2014 Belgesel Yönetmen 4.6 678
2009 Fantastik Yönetmen 5.8 3,279

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Yönetmen 5.7 9,929

İsyan
2006 Aksiyon Yönetmen 4.9 6,611

7 Saniye
2005 Aksiyon Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
4.7 7,341

Kutsanmış
2004 Dram Yönetmen 4.1 2,235
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022