Giriş Kayıt
Matías Fassi

Matías Fassi


Kameraman

Matías Fassi, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2012 Dram Kameraman 7.0 48
2011 Biyografi Kameraman 5.7 128
2005 Dram Kameraman 6.7 87
2004 Korku Kameraman 4.8 481
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (358,843) Supernatural (3,183) The Big Bang Theory (2,646) American Gods (2,395) Star Trek: Discovery (1,691) Gotham (1,569) Vikings (1,551) This Is Us (1,190) The Blacklist (848) The Flash (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019