Giriş Kayıt
Laura Dickens

Laura Dickens


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Laura Dickens, casting, oyuncu yönetmeni.

Harry Potter ve Sırlar Odası (2002), Bir Erkek Hakkında (2002), Monte Kristo Kontu (2002), Ateş Krallığı (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.6 57

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Casting 7.4 488,594

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Casting 6.2 119,072

Bir Erkek Hakkında
2002 Komedi Casting 7.1 159,952

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Casting 7.8 119,520
2002 Biyografi Casting 7.0 1,179
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 932
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 1,488
1986 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 2,208
1984 Suç Casting 6.6 2,441
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (72,069) Supernatural (3,730) Star Trek: Discovery (2,615) The Flash (2,331) The Big Bang Theory (2,029) Into the Badlands (1,808) Arrow (1,668) Vikings (1,517) This Is Us (1,399) American Gods (1,343)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019