Giriş Kayıt
Raul Cosma

Raul Cosma


Yapım Yöneticisi

Raul Cosma, yapım yöneticisi.

Annemle Bir Hafta Sonu (2009), Amerikan Büyüsü (2005), Boudica (2003), Vlad (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Annemle Bir Hafta Sonu
2009 Dram Çeşitli 7.2 1,056

Nazi Vampirler
2009 Korku Yapım Yöneticisi 5.4 10,756
2008 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.2 44

Kan ve Çikolata
2007 Dram Çeşitli 5.5 16,553

Kaliforniya Rüyası
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 7.9 7,291
2007 Macera Çeşitli 6.6 1,572

Kağıt Mavi Olacak
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.8 1,890

Amerikan Büyüsü
2005 Korku Çeşitli 5.1 23,702
2005 Aksiyon Çeşitli 2.9 32,677

Mağara
2005 Aksiyon Çeşitli 5.1 32,843
2004 Aksiyon 0 5.1 1,474
2004 Suç Çeşitli 4.4 624
2004 Dram Çeşitli 7.2 1,539
2003 Aksiyon Çeşitli 5.4 1,066
2003 Korku Çeşitli 3.5 1,438

Daima Callas
2002 Biyografi Çeşitli 6.6 1,978
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (440,316) American Gods (3,280) Into the Badlands (2,088) Gotham (2,084) Supernatural (2,047) The Big Bang Theory (1,940) Vikings (1,724) The Blacklist (1,129) This Is Us (1,123) Arrow (1,096)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019