Giriş Kayıt
Domnica Circiumaru

Domnica Circiumaru


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Domnica Circiumaru, oyuncu yönetmeni, casting.

Tanrının Unuttuğu Yer (2017), Bunraku (2010), Kaliforniya Rüyası (2007), Umbre (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tanrının Unuttuğu Yer
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.7 17,224
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 195
2016 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.5 1,198
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.0 587
2016 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.2 66
2016 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.1 13
2015 Aksiyon Casting 3.9 519
2015 Korku Oyuncu Yönetmeni 3.7 360
2014 Suç Oyuncu Yönetmeni 8.8 5,631
2014 Komedi Casting 6.2 1,240
2013 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.9 7,164

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Casting 6.4 25,221

Kurşunlar Arasında
2012 Aksiyon Casting 6.1 13,103
2012 Aksiyon Casting 5.2 4,283
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 283
2011 Komedi Casting 6.5 5,961
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 18,266

Aşk Nelere Kadir
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 600
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 451
2009 Bilim-Kurgu Oyuncu Yönetmeni 4.8 1,271
2009 Macera Oyuncu Yönetmeni 4.1 670
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.3 1,117
2009 Korku Oyuncu Yönetmeni 3.8 973

Annemle Bir Hafta Sonu
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 1,056
2009 Korku Casting 4.6 2,034

Nazi Vampirler
2009 Korku Casting 5.4 10,753
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 258
2008 Macera Oyuncu Yönetmeni 4.4 2,452
2008 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,085

Kan ve Çikolata
2007 Dram Casting 5.5 16,550

Kaliforniya Rüyası
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 7,291
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 594

Yeraltı Mezarlığı
2007 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.6 7,894
2007 Aksiyon Casting 3.4 1,092
2006 Suç Casting 7.0 2,851
2006 Aksiyon Casting
Çeşitli
4.6 2,401

Üç Başlı Şeytan
2005 Fantastik Casting 3.8 1,114

Amerikan Büyüsü
2005 Korku Casting 5.1 23,700

Ateşkes
2005 Dram Casting 7.8 25,508

Mağara
2005 Aksiyon Casting 5.1 32,836
2005 Belgesel Casting 8.5 763
2004 Aksiyon Casting 5.1 1,474

Banliyö 13
2004 Aksiyon Casting 7.2 62,468
2004 Suç Casting 7.9 1,389
2004 Biyografi Casting 7.4 9,991
2003 Aksiyon Casting 5.4 1,066

Yüksek Tansiyon
2003 Korku Casting 6.8 62,435
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,479) Supernatural (3,652) Star Trek: Discovery (2,704) The Big Bang Theory (2,042) The Flash (1,751) Vikings (1,293) This Is Us (1,185) Into the Badlands (1,019) Arrow (928) American Gods (897)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019