Giriş Kayıt
Tricia Chiarenza

Tricia Chiarenza


Editör

Tricia Chiarenza, editör.

Sihirbazlar Çetesi (2013), Tetikçiler (2012), Paranormal Activity (2007), RED 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sonsuzluk Projesi
2015 Bilim-Kurgu Editorial Department 6.4 70,341

Sinyal
2014 Bilim-Kurgu Editorial Department 6.1 57,678
2014 Komedi Editorial Department 5.3 5,269
2014 Komedi Editorial Department 6.1 20,700

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Editorial Department 5.1 74,001
2014 Korku Editorial Department 5.4 20,124

Paranormal Activity: İşaretliler
2014 Korku Editorial Department 5.0 36,512

Kardeşim İçin
2013 Suç Editorial Department 6.8 97,401
2013 Suç Editorial Department 6.1 6,902

Mr. Banks
2013 Biyografi Editorial Department 7.5 136,671
2013 Komedi Editorial Department 4.9 5,352

Yılın Savaşı
2013 Müzik Editorial Department 5.1 8,685
2013 Korku Editorial Department 5.9 7,078

Carrie: Günah Tohumu
2013 Dram Editorial Department 5.9 123,225

Paranoya
2013 Dram Editorial Department 5.7 32,720
2013 Aksiyon Editorial Department 6.6 145,911

Kar Küreyici
2013 Aksiyon Editorial Department 7.1 230,131
2013 Suç Editorial Department 6.5 2,939

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Editorial Department 7.3 541,537
2013 Komedi Editorial Department 6.5 6,989
2013 Komedi Editorial Department 5.3 4,408

Son Ayin Bölüm 2
2013 Korku Editorial Department 4.0 14,928

Yazın Kralları
2013 Macera Editorial Department 7.2 72,183

Tetikçiler
2012 Aksiyon Editorial Department 7.4 491,614

Kayıp
2012 Dram Editorial Department 5.9 38,901

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Editorial Department 5.0 9,344

Diktatör
2012 Komedi Editorial Department 6.4 246,000

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Editorial Department 6.6 40,375
2012 Komedi Editorial Department 5.5 6,961

Hayatının Seçimi
2011 Dram Editorial Department 6.5 17,518

Kaçış
2011 Aksiyon Editorial Department 5.1 71,324
2011 Dram Editorial Department 5.6 71,604
2011 Komedi Editorial Department 4.7 6,870
2011 Biyografi Editorial Department 7.1 40,860

Oda Arkadaşım
2011 Dram Editorial Department 4.9 32,478
2011 Dram Editorial Department 7.2 5,337

Ufak Cinayetler
2011 Dram Editorial Department 4.8 676

Genç Yetişkin
2011 Komedi Editorial Department 6.3 72,674

Alpha ve Omega
2010 Animasyon Editorial Department 5.3 12,282
2010 Dram Editorial Department 6.4 69,509

Sabah Neşesi
2010 Komedi Editorial Department 6.5 65,901

Çılgın Dostlar 3
2010 Animasyon Editorial Department 5.2 8,484

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Editorial Department 6.1 6,628
2010 Belgesel Editorial Department 6.9 1,586

Adı Çıkmış
2010 Komedi Editorial Department 7.1 323,091

Kestirme Yol
2010 Dram Editorial Department 6.6 10,217

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Editorial Department 4.1 135,157
2010 Müzikal Editorial Department 3.4 635

Doğru Hamle
2010 Komedi Editorial Department 5.9 12,172

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Editorial Department 5.2 90,650

Aşk Mektupları
2010 Komedi Editorial Department 6.6 84,852

Neden Evlendim 2
2010 Komedi Editorial Department 4.6 8,539
2010 Komedi Editorial Department 5.1 6,495

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Editorial Department 7.6 98,018

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Editorial Department 7.9 595,391

Üvey Baba
2009 Gizem Editorial Department 5.6 27,226
2009 Komedi Editorial Department 5.8 132,495

Davetsiz
2009 Dram Editorial Department 6.4 70,638
2009 Dram Editorial Department 4.9 26,380

Pembe Panter 2
2009 Macera Editorial Department 5.6 38,411

Köpek Oteli
2009 Komedi Editorial Department 5.4 19,327
2008 Aksiyon Editorial Department 4.8 57,107

Çılgın Dostlar 2
2008 Animasyon Editorial Department 5.6 19,262

Karantina
2008 Korku Editorial Department 6.0 64,317

Hayalet Şehir
2008 Komedi Editorial Department 6.7 65,255

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Editorial Department 7.6 11,698

Şantaj
2008 Suç Editorial Department 6.1 35,901
2008 Animasyon Editorial Department 4.4 2,682

Önyargı
2008 Dram Editorial Department 4.3 821
2007 Korku Editorial Department 6.3 205,335

Uslu Dur
2007 Aksiyon Editorial Department 6.2 38,500

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Editorial Department 6.8 24,104
2007 Dram Editorial Department 7.0 754

Yaşam Desteği
2007 Dram Editorial Department 6.9 1,033

Kalbimdeki Sesler
2007 Biyografi Editorial Department 7.3 5,351

Benim çocuğum Başarabilir
2007 Belgesel Editorial Department 7.2 2,982
2006 Belgesel Editorial Department 7.5 26,577

Hamiltonlar
2006 Dram Editorial Department 5.2 8,138
2006 Dram Editorial Department 6.4 783

Kurt Cobain: Bir Oğul Hakkında
2006 Belgesel Editorial Department 7.4 3,323
2006 Komedi Editorial Department 6.0 2,216
2006 Dram Editorial Department 6.3 445
2006 Dram Editorial Department 6.5 662
2005 Korku Editorial Department 4.9 400

Ölmeden Önce
2005 Suç Editorial Department 5.6 6,320
2005 Komedi Editorial Department 4.3 476
2004 Komedi Editorial Department 7.0 257

Takım Çantası Cinayetleri
2004 Korku Editorial Department 5.3 7,336
2003 Dram Editorial Department 6.2 1,832
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019