Giriş Kayıt
Tricia Chiarenza

Tricia Chiarenza


Editör

Tricia Chiarenza, editör.

Sihirbazlar Çetesi (2013), Tetikçiler (2012), Paranormal Activity (2007), RED 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sonsuzluk Projesi
2015 Bilim-Kurgu Editorial Department 6.4 69,618

Sinyal
2014 Bilim-Kurgu Editorial Department 6.1 57,234
2014 Komedi Editorial Department 5.3 5,218
2014 Komedi Editorial Department 6.1 20,476

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Editorial Department 5.1 73,565
2014 Korku Editorial Department 5.4 19,953

Paranormal Activity: İşaretliler
2014 Korku Editorial Department 5.0 36,215

Kardeşim İçin
2013 Suç Editorial Department 6.8 96,574
2013 Suç Editorial Department 6.2 6,790

Mr. Banks
2013 Biyografi Editorial Department 7.5 134,688
2013 Komedi Editorial Department 4.9 5,212

Yılın Savaşı
2013 Müzik Editorial Department 5.1 8,640
2013 Korku Editorial Department 5.9 6,988

Carrie: Günah Tohumu
2013 Dram Editorial Department 5.9 122,305

Paranoya
2013 Dram Editorial Department 5.7 32,474
2013 Aksiyon Editorial Department 6.6 144,530

Kar Küreyici
2013 Aksiyon Editorial Department 7.1 226,641
2013 Suç Editorial Department 6.5 2,939

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Editorial Department 7.3 535,727
2013 Komedi Editorial Department 6.5 6,914
2013 Komedi Editorial Department 5.3 4,365

Son Ayin Bölüm 2
2013 Korku Editorial Department 4.0 14,829

Yazın Kralları
2013 Macera Editorial Department 7.2 71,623

Tetikçiler
2012 Aksiyon Editorial Department 7.4 486,940

Kayıp
2012 Dram Editorial Department 5.9 38,601

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Editorial Department 4.9 9,260

Diktatör
2012 Komedi Editorial Department 6.4 243,691

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Editorial Department 6.6 40,062
2012 Komedi Editorial Department 5.5 6,902

Hayatının Seçimi
2011 Dram Editorial Department 6.6 17,403

Kaçış
2011 Aksiyon Editorial Department 5.1 70,847
2011 Dram Editorial Department 5.6 71,112
2011 Komedi Editorial Department 4.7 6,801
2011 Biyografi Editorial Department 7.1 40,577

Oda Arkadaşım
2011 Dram Editorial Department 4.9 32,252
2011 Dram Editorial Department 7.2 5,292

Ufak Cinayetler
2011 Dram Editorial Department 4.8 670

Genç Yetişkin
2011 Komedi Editorial Department 6.3 72,033

Alpha ve Omega
2010 Animasyon Editorial Department 5.3 12,165
2010 Dram Editorial Department 6.4 68,879

Sabah Neşesi
2010 Komedi Editorial Department 6.5 65,360

Çılgın Dostlar 3
2010 Animasyon Editorial Department 5.2 8,305

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Editorial Department 6.0 6,587
2010 Belgesel Editorial Department 6.9 1,579

Adı Çıkmış
2010 Komedi Editorial Department 7.1 320,033

Kestirme Yol
2010 Dram Editorial Department 6.6 10,073

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Editorial Department 4.1 134,049
2010 Müzikal Editorial Department 3.4 633

Doğru Hamle
2010 Komedi Editorial Department 5.9 11,985

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Editorial Department 5.2 89,949

Aşk Mektupları
2010 Komedi Editorial Department 6.6 84,202

Neden Evlendim 2
2010 Komedi Editorial Department 4.6 8,444
2010 Komedi Editorial Department 5.1 6,424

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Editorial Department 7.6 97,341

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Editorial Department 7.9 590,709

Üvey Baba
2009 Gizem Editorial Department 5.6 26,827
2009 Komedi Editorial Department 5.8 131,669

Davetsiz
2009 Dram Editorial Department 6.4 70,046
2009 Dram Editorial Department 4.9 26,104

Pembe Panter 2
2009 Macera Editorial Department 5.6 38,017

Köpek Oteli
2009 Komedi Editorial Department 5.4 19,095
2008 Aksiyon Editorial Department 4.8 56,909

Çılgın Dostlar 2
2008 Animasyon Editorial Department 5.6 18,961

Karantina
2008 Korku Editorial Department 6.0 63,859

Hayalet Şehir
2008 Komedi Editorial Department 6.7 64,902

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Editorial Department 7.6 11,647

Şantaj
2008 Suç Editorial Department 6.1 35,717
2008 Animasyon Editorial Department 4.4 2,642

Önyargı
2008 Dram Editorial Department 4.3 818
2007 Korku Editorial Department 6.3 204,217

Uslu Dur
2007 Aksiyon Editorial Department 6.2 38,202

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Editorial Department 6.8 23,905
2007 Dram Editorial Department 7.0 750

Yaşam Desteği
2007 Dram Editorial Department 6.9 1,023

Kalbimdeki Sesler
2007 Biyografi Editorial Department 7.4 5,299

Benim çocuğum Başarabilir
2007 Belgesel Editorial Department 7.2 2,971
2006 Belgesel Editorial Department 7.5 26,509

Hamiltonlar
2006 Dram Editorial Department 5.2 8,090
2006 Dram Editorial Department 6.4 780

Kurt Cobain: Bir Oğul Hakkında
2006 Belgesel Editorial Department 7.4 3,310
2006 Komedi Editorial Department 6.0 2,200
2006 Dram Editorial Department 6.2 440
2006 Dram Editorial Department 6.5 654
2005 Korku Editorial Department 4.9 398

Ölmeden Önce
2005 Suç Editorial Department 5.6 6,286
2005 Komedi Editorial Department 4.3 475
2004 Komedi Editorial Department 7.0 257

Takım Çantası Cinayetleri
2004 Korku Editorial Department 5.3 7,286
2003 Dram Editorial Department 6.2 1,828
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,616) Narcos: Mexico (3,559) The Big Bang Theory (2,822) Arrow (1,867) Origin (1,354) Better Call Saul (1,212) The Last Ship (1,107) La Casa de Papel (1,098) Doctor Who (1,053) Legends of Tomorrow (1,004)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018