Giriş Kayıt
Axel Bonami

Axel Bonami


Görsel Efekt

Axel Bonami, görsel efekt.

Kayıp Nişanlı (2004), Taksi 4 (2007), Katiller Yuvası (2002), Herkesin Kendi Sineması (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 173,689
2016 Animasyon Görsel Efekt 5.7 13,348
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 348,759

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 66,160
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 344,298

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 227,305

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Görsel Efekt 6.2 228,095

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 237,898

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 684,760

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 420,558

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 253,003
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 238,247

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 190,392

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.6 414,135

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 177,891

Asteriks Olimpiyat Oyunları'nda
2008 Macera Görsel Efekt 5.1 24,767
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 153,411
2007 Dram Görsel Efekt 5.9 4,920
2007 Komedi Görsel Efekt 4.0 750

Taksi 4
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,470

Herkesin Kendi Sineması
2007 Komedi Görsel Efekt 6.8 4,317

Rönesans
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.7 15,114

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 44,199
2006 Belgesel Görsel Efekt 6.3 2,810

Kadın Tuzağı
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.0 19,689

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Görsel Efekt 7.7 67,960

Katiller Yuvası
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 5,085
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,227) Into the Badlands (2,691) The Flash (1,867) American Gods (1,772) Arrow (1,399) Vikings (1,299) This Is Us (1,051) Supernatural (1,023) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (805)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019