Giriş Kayıt
Cara Beckinsale

Cara Beckinsale


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Cara Beckinsale, casting, oyuncu yönetmeni.

Mr. Bean Tatilde (2007), Şeytan Geçidi (2013), Yaratılış (2009), Ay Prensesi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 635
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,661
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 141

Şeytan Geçidi
2013 Korku Casting 5.7 19,895
2012 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.2 16
2012 Komedi Casting 8.0 1,417
2010 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 8.3 46

Beni Unutma
2010 Romantik Oyuncu Yönetmeni 6.6 1,828

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Casting 4.4 2,923

Yaratılış
2009 Biyografi Casting 6.7 12,801

Ay Prensesi
2008 Macera Casting 6.2 8,817

İyi İnsan
2008 Dram Casting 6.2 6,344

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Casting 6.4 103,171
2006 Dram Casting 7.9 2,125
1998 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
7.1 971
1992 Suç Casting 7.9 5,322
Dizi Altyazıları
Vikings (6,867) Supernatural (2,041) Titans (1,725) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,335) Friends (1,010) The Flash (933) La Casa de Papel (852) Arrow (824) Black Mirror (709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018