Giriş Kayıt
Chloe Bartonio

Chloe Bartonio


Kostümcü

Chloe Bartonio, kostümcü.

Düşler, Tutkular ve Suçlar (2003), Pembe Panter (2006), Pembe Panter 2 (2009), Garip Dostluk (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Bölümü 6.6 278
2013 Suç Kostüm Bölümü 6.6 1,007
2012 Dram Kostüm Bölümü 6.0 285
2011 Gerilim Kostüm Bölümü 5.1 1,075
2010 Gizem Kostüm Bölümü 5.3 51

Garip Dostluk
2010 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 6,224

Coco Chanel & Igor Stravinsky: Büyük Aşk
2009 Dram Kostüm Bölümü 6.4 5,739

Pembe Panter 2
2009 Macera Kostüm Bölümü 5.6 38,170

Artık Beni Sevme
2008 Dram Kostüm Bölümü 7.1 2,619
2008 Komedi Kostüm Bölümü 5.3 472
2007 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 2,858
2006 Biyografi Kostüm Bölümü 6.6 488

Pembe Panter
2006 Macera Kostüm Bölümü 5.6 73,941

Düşler, Tutkular ve Suçlar
2003 Dram Kostüm Bölümü 7.2 97,578
2003 Dram Kostüm Bölümü 5.3 2,020

Daima Callas
2002 Biyografi Kostüm Bölümü 6.6 1,963
2001 Macera Kostüm Bölümü 6.6 646
1992 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 89
Dizi Altyazıları
Vikings (5,797) Supernatural (2,614) Titans (2,513) The Flash (1,680) The Gifted (1,276) Doctor Who (1,211) The Big Bang Theory (1,041) Outlander (1,038) La Casa de Papel (1,000) Black Mirror (983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018