Giriş Kayıt
Philippe Aubry

Philippe Aubry (45)


Görsel Efekt

Philippe Aubry, 07 Ocak 1974 doğumlu görsel efekt.

Artist (2011), Kral Arthur (2004), Kurtların Kardeşliği (2001), Rus Bebekler (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ocak 1974
Takma İsmi: Falap
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 44 Macera Görsel Efekt 3.6 266
2017 43 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 11,019

Arayış
2014 40 Dram Görsel Efekt 6.8 2,241
2014 40 Komedi Görsel Efekt 6.3 560

Popüler
2012 38 Komedi Görsel Efekt 6.9 10,753
2012 38 Komedi Görsel Efekt 5.2 635

Benim Yolum
2012 38 Biyografi Görsel Efekt 6.9 2,474

Artist
2011 37 Komedi Görsel Efekt
7.9 217,254
2009 35 Macera Görsel Efekt 6.9 11,719

İçimizdeki Düşman
2007 33 Dram Görsel Efekt 6.9 3,069

Ajan 117 Kahire'de
2006 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 16,589

Kurtlar İmparatorluğu
2005 31 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 10,601

Rus Bebekler
2005 31 Komedi Görsel Efekt 7.0 18,439

Kral Arthur
2004 30 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 152,014

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 30 Macera Görsel Efekt 7.9 490,522

Katiller Yuvası
2002 28 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 5,098

Kurtların Kardeşliği
2001 27 Macera Görsel Efekt 7.1 58,845
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019