Giriş Kayıt
Soo Luen Tom

Soo Luen Tom


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Yapımcı

Soo Luen Tom, kostümcü, kostüm tasarımcısı, yapımcı.

Hannibal (2013), Miss Sloane (2016), Melek Gözler (2001), Degrassi: The Next Generation (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Soo Luen Tom
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Kostüm Bölümü 6.1 26,784

Küçülen Hayatlar
2017 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 71,524

Aile Babası
2016 Dram Kostüm Bölümü 6.5 8,031
2016 Dram Kostüm Bölümü 7.5 50,417

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 516,645
2015 Aile Kostüm Bölümü 5.8 369
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.5 98,982
2014 Macera Kostüm Tasarımcısı 4.1 264
2013 Suç Kostüm Bölümü 8.5 198,562

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.4 123,681
2012 Dram Kostüm Bölümü 6.0 586
2011 Suç Kostüm Bölümü 5.8 383
2011 Dram Kostüm Bölümü 8.0 58
2011 Suç Kostüm Bölümü 5.5 1,095

Büyük Hata
2009 Dram Kostüm Bölümü 6.3 64,305
2009 Dram Kostüm Bölümü
Çeşitli
6.7 375
2008 Korku Kostüm Tasarımcısı 3.5 268

Son Tetikçi
2008 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.3 689
2008 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.4 972

Ölümcül Plan
2008 Bilim-Kurgu Kostüm Tasarımcısı 4.4 371
2008 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 3.7 270

Isırık
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.2 1,894
2008 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.6 598
2008 Gizem Kostüm Tasarımcısı 4.3 259
2008 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı
Yapımcı
Sanat Bölümü
3.3 400

Hayvan 2
2008 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 883

İyiler Çoktan Kapılmış
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.8 226
2006 Gerilim Kostüm Bölümü 4.4 455
2005 Korku Kostüm Bölümü 4.0 1,068
2005 Bilim-Kurgu Çeşitli 3.3 731
2005 Komedi Çeşitli 5.8 6,053
2005 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 3.2 2,299
2005 Dram Kostüm Bölümü 6.0 574
2004 Dram Kostüm Bölümü
Çeşitli
5.2 1,297
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 31,767
2001 Dram Kostüm Bölümü 7.4 10,078
2001 Dram Kostüm Bölümü 2.2 20,642

Yarışçı
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.6 37,273

Melek Gözler
2001 Dram Kostüm Bölümü 5.6 21,116
2000 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.4 526,642

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Çeşitli 6.6 5,335
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019