Giriş Kayıt
Brendan King

Brendan King (55)


Brendan King, 14 Ocak 1964 İrlanda doğumlu

Vikingler (2013), Monte Kristo Kontu (2002), Penny Dreadful (2014), Aşka Yolculuk (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1964
Doğum Yeri: İrlanda
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 53 Aile Taşıma Bölümü 6.8 53
2016 52 Aile Taşıma Bölümü 5.5 24
2016 52 Aile Taşıma Bölümü 5.6 39
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.1 32,595
2014 50 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 69,156
2014 Dram Taşıma Bölümü 8.2 99,176

Hayat Bir Esintidir
2013 49 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 971
2013 Dram Taşıma Bölümü 7.5 38,886

Vikingler
2013 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.6 325,605
2013 49 Suç Taşıma Bölümü 6.9 858
2012 Suç Taşıma Bölümü 8.1 17,418

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde
2012 48 Macera Taşıma Bölümü 5.3 11,602

Ne Yaptın Richard?
2012 48 Dram Taşıma Bölümü 6.3 4,244

Gölgede Dans
2012 48 Dram Taşıma Bölümü 6.2 11,333
2011 Dram Taşıma Bölümü 6.5 21,863

Aşka Yolculuk
2010 46 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 84,662
2010 Komedi Taşıma Bölümü 7.4 2,199
2009 Taşıma Bölümü 7.5 212
2007 Dram Taşıma Bölümü 8.1 61,384
2007 43 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 1,433
2006 42 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 1,201

Plüton'da Kahvaltı
2005 41 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 19,459

Kıyamet Kasabası
2005 41 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 4,999

Ella
2004 40 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 56,361

Kral Arthur
2004 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.3 150,612

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 39 Biyografi Taşıma Bölümü 6.9 17,841

Monte Kristo Kontu
2002 38 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.8 118,604
2000 36 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 1,489
1999 Dram Taşıma Bölümü 7.4 1,264
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019