Giriş Kayıt
Melanie Donkers

Melanie Donkers


Yapımcı

Melanie Donkers, yapımcı.

Tanrıdan Gelen (2004), Mooseport'a Hoş Geldiniz (2004), (2004) Ölülerin Şafağı (2004), (2005) Cinderella Man (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 5.4 325
2012 Gizem Yapımcı 5.5 705
2009 Komedi Çeşitli 6.6 17,316

Vur Ve Öldür
2008 Suç Çeşitli 6.0 19,885

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Çeşitli 6.2 40,250

Dadım Aşık
2007 Komedi Çeşitli 6.2 53,463

Fedai
2006 Aksiyon Çeşitli 6.1 45,810

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Çeşitli 6.9 125,115
2005 Biyografi Çeşitli 8.0 166,170

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Çeşitli 4.8 23,944

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Çeşitli 7.3 220,111

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Çeşitli 5.2 11,606

Çılgın Dünürler
2003 Aksiyon Çeşitli 5.7 15,384
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019