Giriş Kayıt
T.V. Carpio

T.V. Carpio


Oyuncu, Müzisyen

Teresa Victoria Carpio, Oklahoma City, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Seni İstiyorum (2007), (2011) Limit Yok (2011), (2012) The Client List (2012), (2014) The Scribbler (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Teresa Victoria Carpio
Doğum Yeri: Oklahoma City, Oklahoma, ABD
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gizem Oyuncu 5.4 4,496
2012 Dram Oyuncu 6.7 10,224

Limit Yok
2011 Gizem Oyuncu 7.4 492,942
2011 Suç Oyuncu 7.1 13,884

Seni İstiyorum
2007 Dram Oyuncu
Müzik
7.4 101,594
2004 Komedi Oyuncu 5.3 6,936
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019