Giriş Kayıt
Jim Calarco

Jim Calarco (72)


Oyuncu, Casting, Yapım Yöneticisi, Oyuncu Yönetmeni

Jim Calarco, 25 Eylül 1946 doğumlu oyuncu, casting, yapım yöneticisi, oyuncu yönetmeni.

(2015) Born to Be Blue (2015), (2011) The Entitled (2011), (2016) Eyewitness (2016), (2015) The Intruders (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1946
Diğer Bir İsmi: James Calarco
Burcu: Terazi
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Romantik Oyuncu 7.3 546
2018 72 Dram Oyuncu 6.2 57
2017 Oyuncu 5.9 204
2017 Dram Oyuncu 4.9 192
2016 Suç Oyuncu 7.7 4,307
2016 70 Dram Oyuncu 4.1 143
2016 70 Dram Oyuncu 5.2 105
2016 70 Aksiyon Oyuncu 4.6 559
2015 69 Komedi Oyuncu 5.9 396
2015 69 Biyografi Oyuncu 6.9 7,082
2015 69 Komedi Oyuncu 6.3 861
2015 69 Gerilim Oyuncu 4.6 2,438

Ölüm Ormanı
2014 68 Dram Casting 6.0 15,887

Kayıp Çocuk
2014 68 Suç Oyuncu 5.9 27,071
2013 Dram Oyuncu 7.9 55
2013 67 Komedi Oyuncu 5.7 583
2012 66 Dram Casting 7.4 3,686
2012 66 Dram Casting 6.1 573
2011 65 Dram Oyuncu 7.7 29
2011 65 Komedi Oyuncu 5.8 99
2011 65 Gerilim Oyuncu
Çeşitli
6.2 6,002
2011 65 Komedi Oyuncu
Casting
5.4 123

Kibar Soyguncu
2011 65 Suç Oyuncu 6.2 4,016
2011 65 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Yapım Yöneticisi
Oyuncu
Casting
2.9 309
2010 64 Dram Casting 6.5 233
2010 64 Fantastik Oyuncu 4.3 712
2006 60 Dram Yapım Yöneticisi
Oyuncu
Casting
5.5 552
2002 56 Dram Oyuncu 6.5 293
2002 56 Komedi Oyuncu 6.6 1,472
2001 55 Gerilim Oyuncu 5.6 972
2001 55 Suç Oyuncu 5.8 213
1987 41 Suç Oyuncu 6.4 2,486
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019