Giriş Kayıt
Nathalie Boltt

Nathalie Boltt


Oyuncu

Nathalie Boltt, oyuncu.

Yasak Bölge 9 (2009), Yarını Yok (2017), (2016) Riverdale (2016), (2014) The Cure (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nathalie Bollt | Nathalie Gimur
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarını Yok
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 8,062
2016 Suç Oyuncu 7.6 65,015
2014 Dram Oyuncu 9.1 9
2014 Aksiyon Oyuncu 3.4 604
2010 Dram Oyuncu 6.1 264

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 588,215
2008 Aksiyon Oyuncu 6.0 67,294

Sel
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,290
2005 Aksiyon Oyuncu 6.6 7,554
2005 Macera Oyuncu    
2003 Korku Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Shameless (2,412) The Sinner (2,257) Better Call Saul (1,908) A Discovery of Witches (1,532) Bodyguard (1,473) Castle Rock (1,272) La Casa de Papel (1,241) The 100 (1,212) Suits (1,042) Fear the Walking Dead (995)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018