Giriş Kayıt
Marco Bittner Rosser

Marco Bittner Rosser


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Marco Bittner Rosser, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

Soysuzlar Çetesi (2009), V For Vendetta (2005), Casuslar Köprüsü (2015), Hellboy (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Marco Bittner-Rosser
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yapım Tasarımcısı 7.6 5,795

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Sanat Yönetmeni 7.6 260,959

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 7.3 80,129
2011 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 2.4 2,261
2011 Dram Yapım Tasarımcısı 3.2 1,296
2011 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 3.0 5,559
2010 Biyografi Yapım Tasarımcısı 4.8 998

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 64,288

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Sanat Yönetmeni 8.3 1,107,333

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 64,846

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 304,221
2005 Aksiyon Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
8.2 945,448

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.5 118,910

Maske 2
2005 Macera Sanat Bölümü 2.2 48,669

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 172,197
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 285,968

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 78,526

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 156,632

Cehennemden Gelen
2001 Korku Sanat Bölümü 6.8 138,842

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Sanat Bölümü 7.6 223,281
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (360,337) Supernatural (3,194) The Big Bang Theory (2,664) American Gods (2,407) Star Trek: Discovery (1,695) Gotham (1,583) Vikings (1,557) This Is Us (1,193) The Blacklist (852) The Flash (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019