Giriş Kayıt
Zoe Perry

Zoe Perry


Oyuncu

Zoe Michelle Perry Metcalfe, oyuncu.

Young Sheldon (2017), (2008) Şantaj (2008), (2006) My Boys (2006), (2016) The Family (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Zoe Michelle Perry Metcalfe
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,184
2017 Komedi Oyuncu 7.2 21,294
2016 Dram Oyuncu 7.5 4,394
2014 Dram Oyuncu 7.8 19
2012 Komedi 5.8 511
2011 Komedi Oyuncu 6.3 85

Kayıp Elmas
2008 Dram Oyuncu 5.9 2,184

Şantaj
2008 Suç Oyuncu 6.1 35,976
2006 Suç Oyuncu 7.1 849
2006 Komedi Oyuncu 7.4 4,522

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.8 104,954
1988 Komedi Oyuncu 7.0 37,081
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019