Giriş Kayıt
Anton Lewit

Anton Lewit


Oyuncu

Anton Lewit, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Anton Levit | Juri Anton Levit
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlıkta Kalanlar
2011 Dram Oyuncu 7.3 9,209
2010 Suç Oyuncu 8.2 1,317
2007 Komedi Oyuncu 6.5 41
2006 Dram Oyuncu 6.6 199
2005 Aksiyon Oyuncu 2.7 351
2005 Dram Oyuncu 6.9 485
2004 Komedi Oyuncu 4.7 1,729
1995 Suç Oyuncu 7.6 231

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,066
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019