Giriş Kayıt
Chris Blunk

Chris Blunk


Sesler, Kameraman, Yapımcı

Chris Blunk, sesler, kameraman, yapımcı.

Lucky (2011), Süspansiyon (2008), April Showers (2009), (2009) Cake Boss (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher Blunk
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 5.7 218
2011 Belgesel Sesler 7.2 33
2011 Komedi Sesler 5.4 3,379
2010 Korku Sesler 3.9 254
2009 Aile Sesler 6.7 2,849
2009 Dram Sesler 5.9 920
2009 Western Kameraman 6.4 288
2009 Belgesel Sesler 7.2 442

Süspansiyon
2008 Aksiyon Sesler 5.2 1,287
2008 Macera Sesler 5.9 12
2004 Komedi Kameraman 6.4 4,473
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019