Giriş Kayıt
Chris Blunk

Chris Blunk


Sesler, Kameraman, Yapımcı

Chris Blunk, sesler, kameraman, yapımcı.

Lucky (2011), Süspansiyon (2008), April Showers (2009), (2009) Cake Boss (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher Blunk
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 5.7 216
2011 Belgesel Sesler 7.3 30
2011 Komedi Sesler 5.4 3,349
2010 Korku Sesler 3.9 251
2009 Aile Sesler 6.7 2,834
2009 Dram Sesler 5.9 916
2009 Western Kameraman 6.4 284
2009 Belgesel Sesler 7.2 441

Süspansiyon
2008 Aksiyon Sesler 5.2 1,273
2008 Macera Sesler 5.9 12
2004 Komedi Kameraman 6.4 4,441
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018