Giriş Kayıt
Walter Ludwig

Walter Ludwig


Oyuncu, Sanat Bölümü

Walter Ludwig, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 52,043
2015 Komedi Çeşitli 7.2 1,924
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.5 376
2013 Dram Sanat Bölümü 5.6 13
2012 Dram Sanat Bölümü 5.8 2,396
2011 Gerilim Çeşitli 6.0 528
2010 Komedi Sanat Bölümü 4.0 170
2010 Komedi Dublör
Taşıma Bölümü
7.2 619

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Dublör 6.3 166,725
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.8 153

Kemik Adam
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.5 4,166
2006 Aile Sanat Bölümü 7.0 36
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 108
2006 Biyografi Taşıma Bölümü 5.2 2,629
2005 Suç Oyuncu
Sanat Bölümü
5.3 175

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 92,672
2004 Dram Taşıma Bölümü 7.4 210
2003 Suç 0 5.4 55
2003 Komedi Çeşitli 4.9 752

Hitler: Kötülüğün Yükselişi
2003 Biyografi 0 7.3 19,395

Sonsuza Kadar
2002 Dram Çeşitli 6.9 80
2002 Macera Çeşitli 7.4 3,758
2002 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
6.7 1,013
2001 Dram Dublör
Oyuncu
5.8 732
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.9 324

Kral Dans Ediyor
2000 Dram Çeşitli 6.8 1,832
2000 Dram Taşıma Bölümü 6.1 330
2000 Müzikal Yapım Yöneticisi 3.1 519
2000 Macera Taşıma Bölümü 8.4 15,998
1999 Dram Oyuncu 7.1 493
1999 Komedi Dublör
Oyuncu
7.3 63,264

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Oyuncu 7.7 237,798

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Dublör 6.6 141,019
1998 Komedi Çeşitli 6.4 2,834

Benim Devim
1998 Komedi Oyuncu 4.9 6,216
1997 Aksiyon Oyuncu 6.8 251,699
1997 Komedi Oyuncu 5.9 38,921

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Oyuncu 6.3 192,486
1995 Biyografi Oyuncu 8.2 402,065
Dizi Altyazıları
Vikings (7,195) Supernatural (2,076) Titans (1,780) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,396) Friends (1,054) The Flash (959) La Casa de Papel (885) Arrow (852) Black Mirror (721)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018