Giriş Kayıt
Marco Pecota

Marco Pecota (51)


Yapımcı, Yapım Tasarımcısı

Marco Pecota, 17 Ağustos 1967 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu yapımcı, yapım tasarımcısı.

The Facts in the Case of Mister Hollow (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1967
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Aslan
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 45 Korku Yapımcı 5.3 3,819
2011 44 Animasyon Yapımcı 7.4 51
2009 42 Kısa Metraj Yapımcı 7.6 19
2008 41 Animasyon Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
7.1 521
2007 40 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
6.3 119
2006 39 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
6.8 136
Dizi Altyazıları
Vikings (5,878) Supernatural (3,940) The Flash (1,591) Titans (1,402) Outlander (1,345) Arrow (1,270) The Big Bang Theory (1,150) Friends (1,082) La Casa de Papel (1,054) The Protector (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018