Giriş Kayıt
Simon Greenaway

Simon Greenaway


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Simon Greenaway, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Oyuncu 6.9 18

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
2009 Animasyon Müzik 7.0 193,303
2005 Dram Müzik 6.9 2,676
1998 Aksiyon Müzik    
1996 Macera Müzik 7.0 18,283
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,953) Shameless (4,065) Bodyguard (2,392) Castle Rock (1,851) Fear the Walking Dead (1,804) Suits (1,609) La Casa de Papel (1,353) The First (1,255) The 100 (1,218) Mayans M.C. (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018