Giriş Kayıt
Eric Lewis

Eric Lewis


Sesler, Oyuncu

Eric Lewis, sesler, oyuncu.

Gökteki Kale (1986), Hulk; Thor ve Wolverine'e Karşı (2009), Celebrity Deathmatch (1998), Doktor Strange (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

My Little Pony Filmi
2017 Animasyon Sesler 6.1 4,975
2016 Animasyon Sesler 3.6 2,575

Karlar Kralı Norm
2016 Animasyon Sesler 3.6 7,814
2015 Animasyon Sesler 4.0 309

My Little Pony: Arkadaşlık Oyunları
2015 Animasyon Sesler 6.6 1,236
2015 Animasyon Sesler 6.9 369
2015 Animasyon Sesler 7.8 1,127
2014 Animasyon Sesler 6.3 695
2014 Animasyon Sesler 7.9 4,800

Demir Adam ve Kaptan Amerika: Birleşik Kahramanlar
2014 Animasyon Sesler 5.6 1,300
2014 Animasyon Sesler 3.3 74

Prenses Kaguya Masalı
2013 Animasyon Sesler 8.0 28,242
2013 Animasyon Sesler 7.6 843

Uzaylı Vander
2013 Animasyon Sesler 7.3 2,827

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Sesler 7.0 5,604

Hayri Canavargil
2013 Animasyon Sesler 4.4 305
2013 Belgesel Oyuncu 7.5 2,362

9. Sınıf Ninja: Randy Cunningham
2012 Animasyon Sesler 6.8 528
2012 Animasyon Sesler 7.4 176
2012 Animasyon Sesler 6.7 1,528

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Sesler 7.2 9,001

Thor: Asgard Öyküleri
2011 Animasyon Sesler 6.4 4,573
2011 Animasyon Sesler 6.6 907
2011 Animasyon Sesler 6.8 639

Alpha ve Omega
2010 Animasyon Sesler 5.3 12,310

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Sesler 8.7 26,367

My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir
2010 Animasyon Sesler 7.7 17,698
2010 Animasyon Sesler 6.6 900
2010 Animasyon Sesler 2.8 1,497
2010 Animasyon Sesler 6.2 3,570
2010 Animasyon Sesler 6.8 10,699

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Sesler 8.3 11,691
2010 Animasyon Sesler 7.9 4,589
2010 Animasyon Sesler 6.6 282

Özel Ajan Oso
2009 Animasyon Sesler 5.3 347

Hulk; Thor ve Wolverine'e Karşı
2009 Animasyon Sesler 7.1 10,553
2009 Animasyon Sesler 7.3 7,628

Uzay Maymunları
2008 Animasyon Sesler 4.5 9,948

Geleceğin Kahramanları
2008 Animasyon Sesler 6.3 4,045
2008 Aksiyon Sesler 8.9 273
2008 Animasyon Sesler 8.1 8,668

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Sesler 8.1 8,972

Doktor Strange
2007 Animasyon Sesler 6.8 7,132
2007 Animasyon Sesler 7.2 377

Hellboy : Kan Ve Demir
2007 Animasyon Sesler 6.8 2,984
2007 Animasyon Sesler 8.4 63,028

Yenilmez Demir Adam
2007 Animasyon Sesler 6.0 6,549
2007 Animasyon Sesler 7.8 13,491
2007 Komedi Sesler 7.4 9,473

Astérix Vikinglere Karşı
2006 Animasyon Sesler 6.0 9,658

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Sesler 4.5 9,510
2006 Animasyon Sesler 7.3 3,369
2006 Animasyon Sesler 6.1 1,323

Hellboy : Fırtınalar Kılıcı
2006 Animasyon Sesler 6.6 3,569

Casper'ın Korku Okulu
2006 Animasyon Sesler 4.7 452

Süper Kahramanlar 2
2006 Animasyon Sesler 6.7 8,159

Süper Kahramanlar
2006 Animasyon Sesler 6.8 11,247

Şaşkın İmparator'un Okulu
2006 Animasyon Sesler 6.7 3,210
2006 Animasyon Sesler 7.7 3,974

Uzak Dünyalar
2005 Animasyon Sesler 5.3 459

Kırmızı Başlıklı Kız
2005 Animasyon Sesler 6.5 51,903
2005 Animasyon Sesler 7.1 569
2004 Animasyon Sesler 4.1 257
2004 Animasyon Sesler 8.2 38,174

Dark Fury
2004 Aksiyon Sesler 6.6 10,078

Van Helsing: Londra Görevi
2004 Animasyon Sesler 6.2 2,752
2004 Animasyon Sesler 8.4 675

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sesler 5.7 29,582
2003 Animasyon Sesler 7.0 1,268
2003 Aksiyon Sesler 9.6 6,780
2003 Animasyon Sesler 5.7 1,111

Kaena: Kehanet
2003 Aksiyon Sesler 6.1 3,673
2003 Animasyon Sesler 7.4 67,003
2003 Animasyon Sesler 7.9 937
2002 Animasyon Sesler 8.2 54,222
2002 Aksiyon Sesler 7.9 432
2002 Aksiyon Sesler 6.6 282
2002 Macera Sesler 3.8 634
2002 Komedi Sesler 7.7 1,503
2002 Animasyon Sesler 7.0 7,665

Final Fantasy
2001 Animasyon Sesler 6.4 77,481

Tenefüs Zili: Okullar Kapandı
2001 Animasyon Sesler 6.6 8,345

Yıldız Komandosu
2000 Animasyon Sesler 6.8 2,317
2000 Animasyon Sesler 7.7 26,406

Buzz Işıkyılı Yıldız Komandosu: Macera Başlıyor
2000 Animasyon Sesler 6.1 3,574
1999 Animasyon Sesler 7.2 630
1998 Animasyon Sesler 7.9 3,149
1998 Animasyon Sesler 8.3 1,827
1998 Animasyon Sesler 6.9 8,599

Disney'in Teneffüs Zili
1997 Animasyon Sesler 7.9 19,408

Prenses Mononoke
1997 Animasyon Sesler 8.4 287,346
1997 Animasyon Sesler 8.1 6,486
1997 Animasyon Sesler 7.8 424

Kara Maske
1996 Aksiyon Sesler 6.1 10,324

Gökteki Kale
1986 Animasyon Sesler 8.1 124,862
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019