Giriş Kayıt
Shelley Roden

Shelley Roden


Sesler, Oyuncu

Shelley Roden, sesler, oyuncu.

Loving Annabelle (2006), At Middleton (2013), Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet (2004), Mansquito (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Shelly Roden | Shelley | Shelley Smith
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Sesler 6.7 37,248
2017 Aksiyon Sesler 7.9 425,368
2017 Suç Sesler 8.5 108,324

Çılgın Hırsız 3
2017 Animasyon Sesler 6.3 85,960
2017 Aksiyon Sesler 7.9 443,030

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Sesler 7.7 439,124

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Sesler 6.7 224,623
2017 Kısa Metraj Sesler 8.6 157
2016 Animasyon Sesler 7.6 213,487

Şarkını Söyle
2016 Animasyon Sesler 7.1 109,810

Müttefik
2016 Aksiyon Sesler 7.1 120,858

Doktor Strange
2016 Aksiyon Sesler 7.5 474,828
2016 Aksiyon Sesler 5.7 36,834

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Sesler 7.3 206,115

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sesler 7.1 204,714
2016 Belgesel Oyuncu 6.6 10

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Sesler 6.2 76,357

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Sesler 7.8 544,574

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Sesler 6.3 36,191
2015 Bilim-Kurgu Sesler 7.6 1,706
2015 Komedi Sesler 7.4 20,659

Son Şövalyeler
2015 Aksiyon Sesler 6.2 35,051

İyi Bir Yalan
2014 Dram Sesler 7.4 24,729

Tinker Bell ve Canavar Efsanesi
2014 Animasyon Sesler 7.3 6,425

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Sesler 5.5 65,508
2014 Aile Sesler 5.0 196
2014 Dram Sesler 7.8 167,287
2014 Komedi Sesler 7.2 57

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Sesler 5.5 5,311

Şeytan Geçidi
2013 Korku Sesler 5.7 20,060
2013 Aile Sesler 5.7 562
2013 Aksiyon Sesler 4.4 21,865

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Sesler 5.8 264,285
2013 Komedi Sesler 6.5 6,995
2013 Belgesel Sesler 7.1 1,110

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Sesler 6.7 192,861

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Sesler 5.3 124,030
2012 Aksiyon Sesler 6.9 15,639
2011 Komedi Sesler 6.1 10,818
2011 Komedi Sesler 4.2 2,641
2011 Dram Sesler 7.5 5,083
2011 Komedi Sesler 7.7 40,261
2010 Dram Sesler 7.6 13,000

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Sesler 8.4 768,407
2010 Aksiyon Sesler 4.8 24,594
2010 Korku Sesler 7.0 47
2009 Suç Sesler 8.3 61,161

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Sesler 4.9 43,664

Aklı Havada
2009 Dram Sesler 7.4 297,260

Kör Nokta
2009 Biyografi Sesler 7.7 261,345

Karanlık Ülke
2009 Suç Sesler 5.3 4,200
2009 Komedi Sesler 6.6 17,180

Korku Odası
2009 Korku Sesler 3.6 450

Garez 3
2009 Korku Sesler 4.8 15,307

Kanlı Topraklar
2009 Aksiyon Sesler 4.3 3,160

Ziyaretçiler
2009 Dram Sesler 6.8 50,347

Karabasan 3
2008 Korku Sesler 4.9 4,302
2008 Dram Sesler 6.8 1,412
2008 Dram Sesler 8.4 203,546

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Sesler 7.3 22,292
2008 Suç Sesler 8.1 149,447
2008 Aksiyon Sesler 5.0 4,400

Yılanlar
2008 Aksiyon Sesler 3.8 572
2008 Dram Sesler 6.3 2,873

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Sesler 7.7 54,460

Garfield Geri Dönüyor
2007 Animasyon Sesler 4.6 1,776

Lanetli Tepeye Dönüş
2007 Korku Sesler 4.7 8,550
2007 Komedi Sesler 4.8 714
2007 Aksiyon Sesler 8.2 118,833
2007 Komedi Sesler 6.0 2,943

Bir Banka Nasıl Soyulur
2007 Komedi Sesler 6.1 5,803
2007 Gerilim Sesler 5.1 386
2007 Dram Sesler 6.2 2,109

Sıradışı
2007 Dram Sesler 5.9 68,419

Kara Göl 2
2007 Korku Sesler 3.2 5,695

Ölüm Sessizliği
2007 Korku Sesler 6.2 77,926
2007 Suç Sesler 5.9 5,882

Reaper 1
2007 Macera Sesler 7.8 22,161

Yalnız Kalpler
2006 Suç Sesler 6.5 19,250

Sınır Ötesi
2006 Suç Sesler 6.1 9,428

Sahte Cennet
2006 Korku Sesler 5.4 33,908
2006 Dram Sesler 4.9 2,504

Ölüm Çıkmazı
2006 Korku Sesler 5.1 24,158
2006 Dram Sesler 5.7 3,102

Vahşi Irk
2006 Korku Sesler 5.1 11,377
2006 Komedi Sesler 5.3 3,589
2006 Korku Sesler 4.6 802
2006 Aksiyon Sesler 3.7 2,134

Suç Mahallesi
2006 Suç Sesler 6.4 5,883
2006 Komedi Sesler 5.7 789
2006 Dram Sesler 6.5 10,768
2006 Suç Sesler 5.9 4,144
2006 Komedi Sesler 5.1 9,909
2006 Komedi Sesler 6.4 290
2006 Komedi Sesler 6.6 37,185
2005 Komedi Sesler 5.0 172

Başka Hatunlarla Muhabbetler
2005 Komedi Sesler 7.0 11,222

Asi Gençlik
2005 Suç Sesler 7.4 93,741

Beni Keşfet
2005 Komedi Sesler 4.3 2,697

Başparmak
2005 Komedi Sesler 6.6 19,945

Mozart Ve Balina
2005 Komedi Sesler 6.9 8,214
2005 Komedi Sesler 5.4 3,054

Ripley Yeraltında
2005 Suç Sesler 6.0 2,185

Amerikan Pastası Bando Takımı
2005 Komedi Sesler 5.1 62,381

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Sesler 8.4 420,812
2005 Suç Sesler 5.4 6,685

Savaşçı Nomad
2005 Dram Sesler 6.0 3,552

Hız Tutkusu
2005 Aksiyon Sesler 4.1 4,193

Fidye
2005 Komedi Sesler 4.2 3,424
2005 Bilim-Kurgu Sesler 3.4 1,594

Deli Bir Siyah Kadının Günlüğü
2005 Komedi Sesler 5.8 12,664
2005 Bilim-Kurgu Sesler 4.6 3,105
2005 Aksiyon Sesler 3.5 392
2005 Belgesel Sesler 7.7 304

Denizde Dehşet
2005 Korku Sesler 2.6 873

Yanlış Rehine
2005 Komedi Sesler 7.0 17,164
2005 Dram Sesler 7.2 68
2005 Suç Sesler 6.9 36,560
2005 Korku Sesler 4.3 1,081
2005 Dram Sesler 6.0 233
2005 Komedi Sesler 7.4 31,315

Bolluk Ülkesi
2004 Dram Sesler 6.5 3,589

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Sesler 7.5 105,365

Testere
2004 Korku Sesler 7.6 346,003

Durdurulamayan
2004 Aksiyon Sesler 5.0 4,456
2004 Komedi Sesler 5.5 13,216
2004 Komedi Sesler 3.6 2,566

Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı
2004 Dram Sesler 7.2 23,760

Deliler Evi
2004 Korku Sesler 5.6 5,900

Üç Yol
2004 Suç Sesler 4.8 1,349
2004 Aksiyon Sesler 4.8 1,522
2004 Komedi Sesler 6.6 8,140

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet
2004 Komedi Sesler 4.5 8,854
2003 Aksiyon Sesler 4.9 2,089
2003 Macera Sesler 6.0 11,117

Kaena: Kehanet
2003 Aksiyon Sesler 6.1 3,662
2003 Kısa Metraj Sesler 8.0 1,362

Dehşetin Gözleri
2002 Korku Sesler 5.6 69,279

Gençlik Ateşi
2002 Komedi Sesler 5.1 5,175
2002 Aksiyon Sesler 5.2 376
2002 Suç Sesler 5.7 3,795

Tutku Üçgeni
2002 Komedi Sesler 6.2 1,245
2002 Dram Sesler 5.0 104

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Sesler 7.2 36,462
2002 Dram Sesler 6.1 2,187

Katil
2001 Aksiyon Sesler 5.4 12,690
2001 Dram Sesler 5.7 2,235
2001 Macera Sesler 7.5 107,175
2001 Gerilim Sesler 4.3 812

Saatli Bomba
2001 Aksiyon Sesler 3.6 6,263
2001 Dram Sesler 6.3 164
2000 Aksiyon Sesler 5.5 495
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019