Giriş Kayıt
Ryan Wong

Ryan Wong


Kameraman, Yapımcı

Ryan Wong, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yapımcı 4.8 418
2013 Macera Yapımcı 5.1 397

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Çeşitli 6.5 304,242
2010 Dram Çeşitli 7.6 2,147

Bir Cumhuriyetin Kuruluşu
2009 Dram Çeşitli 4.9 2,772

Kan Kardeşler
2007 Aksiyon Çeşitli 5.5 1,075
2007 Suç Kameraman 2.9 414

Tutku
2006 Biyografi Kameraman 6.5 14,467
2005 Dram Kameraman 6.8 427
2005 Aksiyon Kameraman 5.3 928
2004 Game-Show Kameraman 5.1 7,129
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019