Giriş Kayıt
Mike Ades

Mike Ades


Yapımcı

Mike Ades, yapımcı.

Telefon Kulübesi (2002), Aşkın Büyüsü (2011), Çılgınlar Ve Sevgililer (2000), Eragon (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Ades | Mike 'Spoony' Ades
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 5.0 1,252

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Çeşitli 6.9 103,982
2008 Komedi Yapımcı 4.3 9,011

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Çeşitli 4.5 58,263
2006 Aksiyon Çeşitli 5.1 115,636

My Friend Flicka
2006 Macera Çeşitli 6.2 6,812

Aşk Kupası
2005 Komedi Çeşitli 6.2 39,371

Patronun Kızı
2003 Komedi Çeşitli 4.7 26,313

Telefon Kulübesi
2002 Suç Çeşitli 7.1 231,414

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 Komedi Çeşitli 5.5 126,525
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018