Giriş Kayıt
Blake Mawson

Blake Mawson (34)


Oyuncu

Blake Mawson, 24 Nisan 1984 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

Freddy Jason'a Karşı (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Nisan 1984
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 30 Korku Oyuncu 4.7 45
2013 29 Korku Oyuncu 4.6 8,479

Zehirli Sarmaşık 4
2008 24 Dram Oyuncu    

Freddy Jason'a Karşı
2003 19 Korku Oyuncu 5.8 99,658

X-Men 2
2003 19 Aksiyon Oyuncu 7.5 463,382
2001 17 Macera Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Shameless (3,369) The Sinner (2,349) Better Call Saul (2,135) A Discovery of Witches (1,602) Bodyguard (1,581) La Casa de Papel (1,386) Castle Rock (1,371) The 100 (1,286) Suits (1,122) Fear the Walking Dead (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018