Giriş Kayıt
Blake Mawson

Blake Mawson (34)


Oyuncu

Blake Mawson, 24 Nisan 1984 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

Freddy Jason'a Karşı (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Nisan 1984
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 30 Korku Oyuncu 4.9 52
2013 29 Korku Oyuncu 4.6 8,627

Zehirli Sarmaşık 4
2008 24 Dram Oyuncu 4.4 1,796

Freddy Jason'a Karşı
2003 19 Korku Oyuncu 5.8 101,384

X-Men 2
2003 19 Aksiyon Oyuncu 7.5 470,643
2001 17 Macera Oyuncu 6.6 5,740
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019