Giriş Kayıt
Blake Mawson

Blake Mawson (34)


Oyuncu

Blake Mawson, 24 Nisan 1984 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

Freddy Jason'a Karşı (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Nisan 1984
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 30 Korku Oyuncu 4.9 52
2013 29 Korku Oyuncu 4.6 8,527

Zehirli Sarmaşık 4
2008 24 Dram Oyuncu 4.4 1,765

Freddy Jason'a Karşı
2003 19 Korku Oyuncu 5.8 100,571

X-Men 2
2003 19 Aksiyon Oyuncu 7.5 465,931
2001 17 Macera Oyuncu 6.6 5,640
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,857) Supernatural (1,748) Titans (1,356) Outlander (1,165) Better Call Saul (1,006) La Casa de Papel (918) Doctor Who (839) Arrow (834) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018