Giriş Kayıt
Marc Tyron

Marc Tyron


Editör

Marc Tyron, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Çeşitli 3.5 667

Yeni Yılın İlk Çekilişi
2012 Fantastik Editorial Department 6.8 7,553
2010 Komedi Çeşitli 5.4 198
2010 Komedi Çeşitli 7.5 15,700
2009 Aksiyon Çeşitli 7.8 1,012,698

Su Atı
2007 Macera Çeşitli 6.5 35,001

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Çeşitli 6.9 330,347

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Çeşitli 8.9 1,442,146

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Çeşitli 8.7 1,303,728

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Çeşitli 8.8 1,459,086
Film Altyazıları
Roma (4,885) The House with a Clock in Its Walls (3,811) Venom (3,387) First Man (2,504) A Simple Favor (1,985) Lukas (1,380) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,287) Backtrace (1,185) The Predator (1,036) Bird Box (1,035)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,725) Vikings (2,940) The Flash (1,980) Arrow (1,871) The Protector (1,009) La Casa de Papel (958) Friends (902) The Big Bang Theory (783) Outlander (743) Black Mirror (739)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018