Giriş Kayıt
Thomas Kiwi

Thomas Kiwi


Dublör, Oyuncu

Thomas Kiwi, dublör, oyuncu.

Hava Kuvvetleri 2 (2006), (2005) Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap (2005), (2016) Shannara Günlükleri (2016), (2009) Evimde Uzaylı Var (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikast
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 65,929

Shannara Günlükleri
2016 Macera Dublör 7.3 49,412

Savaşçı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 4,151

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Dublör 7.4 433,312

Kayıp Şampiyon
2014 Dram Oyuncu 7.5 5,160

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Dublör 5.4 19,266

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 Aksiyon Dublör 6.6 140,877

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Dublör 6.5 177,084

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Dublör 5.1 119,189

Hava Kuvvetleri 2
2006 Aksiyon Dublör 4.1 835

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Dublör 6.9 336,353
2005 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 2,380

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Dublör 8.9 1,470,319

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Dublör 8.7 1,329,661
2002 Aksiyon Dublör 4.0 1,446

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Dublör 8.8 1,487,499
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019