Giriş Kayıt
Kenny Desai

Kenny Desai


Oyuncu

Kenny Desai, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Keni Desai
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Oyuncu 3.9 1,168
2008 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,776

Siyah
2005 Dram Oyuncu 8.2 30,429
2004 Oyuncu 5.3 279
1983 Komedi Oyuncu 8.5 11,169
Dizi Altyazıları
True Detective (7,357) Vikings (3,766) Shameless (2,653) The Punisher (1,493) The Flash (1,432) Outlander (1,363) Arrow (1,361) The Big Bang Theory (1,297) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019