Giriş Kayıt
Kenny Desai

Kenny Desai


Oyuncu

Kenny Desai, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Keni Desai
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Oyuncu 3.9 1,155
2008 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,758

Siyah
2005 Dram Oyuncu 8.2 30,018
2004 Oyuncu 5.3 277
1983 Komedi Oyuncu 8.5 10,917
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,897) Arrow (1,533) Outlander (1,245) Supernatural (1,038) Titans (876) Better Call Saul (845) La Casa de Papel (837) The Last Ship (837) Doctor Who (762) Kidding (609)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018