Giriş Kayıt
Mana Hira Davis

Mana Hira Davis


Dublör, Oyuncu, Görsel Efekt

Mana Hira Davis, dublör, oyuncu, görsel efekt.

Spartacus: Arenanın Tanrıları (2011), Nehir Macerası (2004), Savaşçı (2014), River Queen (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mana Davis
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.4 163,321
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 36

Suikast
2016 Aksiyon Dublör 5.7 63,275

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Dublör 5.4 90,365
2015 Aksiyon Dublör 8.5 53,199

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Dublör 6.1 183,403

Savaşçı
2014 Aksiyon Dublör 6.3 4,068

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Dublör 7.7 523,044

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt
Dublör
7.4 423,746

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Dublör 7.8 551,029
2013 Belgesel Dublör 6.8 1,471

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Dublör 7.9 704,468
2011 Romantik Dublör 6.2 254

Spartacus: Arenanın Tanrıları
2011 Aksiyon Dublör 8.5 110,860

Ayı Yogi
2010 Animasyon Dublör 4.6 18,472

Savaşçının Yolu
2010 Aksiyon Dublör 6.3 23,802

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Dublör 8.5 198,887

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 Aksiyon Dublör 6.6 138,685

Arayıcının Efsanesi
2008 Aksiyon Dublör 7.7 31,321

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.5 172,395

Su Atı
2007 Macera Dublör 6.5 34,866

30 Gün Gece
2007 Korku Dublör 6.6 152,951

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Dublör 6.7 437,817
2005 Aksiyon Dublör 7.2 357,068
2005 Aksiyon Dublör 6.0 2,349

Nehir Macerası
2004 Macera Dublör 5.9 40,776

Son Samuray
2003 Aksiyon 0 7.7 359,933

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Dublör 8.9 1,433,373

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Dublör 8.7 1,295,722

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Dublör 8.8 1,450,019
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018