Giriş Kayıt
John Cobban

John Cobban


Sesler

John Cobban, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Sesler 6.6 1,722
2016 Suç Sesler 5.5 102
2016 Komedi Sesler 4.6 106
2015 Belgesel Sesler 7.3 24
2014 Komedi Sesler 6.1 473
2013 Belgesel Sesler 7.6 56
2013 Belgesel Sesler 8.4 13
2012 Belgesel Sesler 8.1 48

Sihirbaz
2010 Animasyon Sesler 7.5 31,191
2010 Belgesel Sesler 7.6 84
2009 Komedi Sesler 4.9 105
2009 Belgesel Sesler    
2009 Belgesel Sesler 6.9 19
2008 Suç Sesler 5.8 962
2008 Most Popular by Genre Sesler 8.7 42
2007 Dram Sesler 6.7 242
2007 Dram Sesler 6.1 687
2006 Kısa Metraj Sesler 6.1 14
2003 Belgesel Sesler 6.7 79
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,616) Narcos: Mexico (3,559) The Big Bang Theory (2,822) Arrow (1,867) Origin (1,354) Better Call Saul (1,212) The Last Ship (1,107) La Casa de Papel (1,098) Doctor Who (1,053) Legends of Tomorrow (1,004)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018