Giriş Kayıt
John Cobban

John Cobban


Sesler

John Cobban, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Sesler 6.6 1,847
2016 Suç Sesler 5.5 104
2016 Komedi Sesler 4.6 110
2015 Belgesel Sesler 7.1 25
2014 Komedi Sesler 6.1 483
2013 Belgesel Sesler 7.6 57
2013 Belgesel Sesler 8.4 13
2012 Belgesel Sesler 8.1 48

Sihirbaz
2010 Animasyon Sesler 7.5 31,365
2010 Belgesel Sesler 7.6 86
2009 Komedi Sesler 4.9 105
2009 Belgesel Sesler    
2009 Belgesel Sesler 6.9 19
2008 Suç Sesler 5.8 971
2008 Most Popular by Genre Sesler 8.7 42
2007 Dram Sesler 6.7 243
2007 Dram Sesler 6.1 708
2006 Kısa Metraj Sesler 6.1 14
2003 Belgesel Sesler 6.8 80
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019