Giriş Kayıt
Stéphane Bucher

Stéphane Bucher


Sesler, Oyuncu

Stéphane Bucher, sesler, oyuncu.

Takip: İstanbul (2012), İsyan (2012), Hedefteki Adam (2014), İçeride (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sesler    

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Sesler 6.5 126,118

İçeride
2016 Dram Sesler 4.7 9,814
2015 Dram Sesler 5.6 240
2015 Komedi Oyuncu
Sesler
5.2 292

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Sesler 6.0 158,147

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Sesler 6.3 57,522
2014 Aksiyon Sesler 6.4 385,671

Son Üç Gün
2014 Aksiyon Sesler 6.2 78,836

Paris Pahasına
2013 Komedi Sesler 5.7 1,226

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Sesler 6.3 265,111

İsyan
2012 Aksiyon Sesler 6.1 88,007

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Sesler 6.4 84,835
2011 Komedi Sesler 3.9 563
2007 Belgesel Sesler 7.4 490
2007 Belgesel Sesler 7.2 1,315
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,704) Shameless (3,693) Bodyguard (2,312) Castle Rock (1,967) The First (1,572) Fear the Walking Dead (1,325) La Casa de Papel (1,080) The 100 (1,060) Friends (762) Suits (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018