Giriş Kayıt
Darlene Moore

Darlene Moore


Oyuncu

Darlene Moore, oyuncu.

Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 5.0 33
2004 Biyografi Oyuncu 7.7 125,974

Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı
2004 Dram Oyuncu 7.2 23,796

Jüri
2003 Dram Oyuncu 7.1 84,844

Büyük Balık
2003 Macera Oyuncu 8.0 386,206
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019